Home ยป Hoe doe je Data Protection Day in een weekend?

Hoe doe je Data Protection Day in een weekend?

2017 Data Protection Day

Sinds enkele jaren vraagt de EU Commissie op 28 januari aandacht voor privacy en gegevensbescherming. Ze noemen dat Annual Data Protection Day. Op die dag worden workshops en bijeenkomsten georganiseerd om vooral het bewustzijn van Europeanen te vergroten. Nu 28 januari 2017 in het weekend valt, merk je dat het onderwerp duidelijk minder aanslaat.

En dat is jammer. Niet alleen omdat onze digitale maatschappij steeds meer gedreven wordt door handel in data en dan vooral lucratieve persoonsgegevens, maar vooral ook omdat overheden meer en meer inzicht willen hebben in wie wij zijn en waarom we dat zijn?

Nederlandse innovatieve oplossingen voor privacy

Dus, in plaats van naar Wie is de Mol te kijken deze zaterdag, kan je je ook eens verdiepen in hoe je privacy en gegevensbescherming inricht via hele aardige innovatieve Nederlandse oplossingen. Denk bijvoorbeeld eens aan het beveiligd en verzekerd verzenden van e-mail via RPOST, het versleutelen van bedrijfsgegevens door Pseudonimiseer.nl of een nieuwe manier om je eigen data te delen met de overheid terwijl je daar zelf volledige controle over houdt.

Accelerator

En als je vanuit je organisatie echt wil weten hoe je ervoor staat met qua privacy, denk dan zeker aan de Privacy Valley Accelerator. Onze handzame Saas oplossing waarmee je gegarandeerd binnen 3 maanden weet of je organisatie voldoet aan de vereisten van de nieuwe EU Privacyverordening. En die wordt definitief van kracht in minder dan 500 dagen.

Klik op de het plaatje links om te weten te komen hoe de Accelerator jullie organisatie kan helpen. En heb je interesse in een demonstratie van de Accelerator, neem dus gerust contact met ons via onze website.

 

 

 

 


 

[wysija_form id=”1″]