Home » over ons

business solutions for privacy matters

Privacy Valley is opgericht door privacy experts met jarenlange ervaring in de advisering en implementatie van privacy bij organisaties. Uit ervaring weten we welke stappen organisaties nou echt moeten doorlopen om aan de privacywetgeving te voldoen. Dit unieke proces werkt efficiënter en sneller dankzij onze software. Hiermee brengen wij organisaties eenvoudiger en aantoonbaar naar betere AVG compliance.

privacy valley

business solutions for privacy matters

Privacy Valley is opgericht door experts met jarenlange praktijkervaring in de advisering en implementatie van privacy bij organisaties. Uit ervaring weten we welke stappen organisaties moeten doorlopen om aan de privacywetgeving te voldoen. Een proces dat met software tooling efficiënter en sneller doorlopen kan worden. Een gestandaardiseerde methode om organisaties eenvoudiger naar privacy compliance te leiden. Zo weet je dat je het goed voor elkaar hebt.

privacy valley

get privacy

Privacy Valley is in 2015 opgericht door ervaren privacy-experts. Met meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring op het gebied van privacymanagement, wisten we dat de old-school, handmatige, manier van werken extreem inefficiënt is. We waren op zoek naar een manier om het proces te vereenvoudigen, te automatiseren en te versnellen. Met deze gedachte werden Privacy Valley en onze privacy management software geboren.

Met behulp van die software kunnen privacyexperts je organisatie sneller naar compliance brengen. De combinatie van software en advies helpt organisaties om privacy risico’s beter te beheersen.

Ons doel is om organisaties te helpen zodat gegevensbescherming de bedrijfsactiviteiten ondersteunt en niet in de weg zit.

plan een gratis demo in van onze privacy software

privacy valley

wil je eerst weten waar jouw organisatie staat en wat de grootste privacy kwesties zijn?

Met de gratis snelle AVG quickscan van Privacy Valley heb je binnen 30 vragen goed inzicht in de stappen die jouw organisatie moet zetten om de privacy op een AVG geaccepteerd niveau te brengen.

vraag hier onze AVG quickscan aan »