Home » IBM Watson neemt Promontory over

IBM Watson neemt Promontory over

IBM Watson neemt Promontory over

Een artikel van Artificial Lawyer stelt dat IBM Watson een grote overname heeft gedaan door Promontory over te nemen. Promontory biedt adviesdiensten op het gebied van Legal en Compliance, en is in Amerika een gerenommeerde speler op het terrein van Privacy en gegevensbescherming.

De overname van Promontory lijkt een signaal dat de markt voor LegalTech software zich sneller gaat ontwikkelen. Waar juridische diensten tot op heden vooral nog handwerk zijn, zal de grootschalige introductie van intelligente software gaan zorgen voor drastische veranderingen. Organisaties krijgen meer inzicht en betere controle over hun juridische verplichtingen en risico’s. Daarbij gaan de kosten significant omlaag.

privacy-accelerator-box-logo_transparantPrivacy Valley doet zelf volop mee in deze ontwikkeling via onze Privacy Accelerator software. De Accelerator is een handzame privacy management tool die organisaties helpt om inzichtelijk te maken hoe zij kunnen voldoen aan de striktere privacywetgeving, hierop kunnen rapporteren aan stakeholders en toezichthouders, en de ontwikkeling van de privacy compliance te laten bijhouden.

De Accelerator is bijzonder geschikt voor organisaties die nu in kaart moeten brengen welke stappen ze moeten zetten om te voldoen aan de nieuwe Europese Privacy Verordening die in mei 2018 definitief van kracht wordt.

Indien u wilt weten of de Accelerator ook voor uw organisatie van nut kan zijn, neem dan gerust contact met ons op via info@privacyvalley.com.

 

[wysija_form id=”1″]